Wie ben ik?

Geboren in 1965, echtgenoot van een geweldige vrouw, trotse vader van 4 kinderen, geboren in Brabant en opgegroeid op de Veluwe. Heerlijk ravotten in het bos en op de hei, genieten van het vrije onbezorgde leven wat je op die jonge leeftijd nog niet beseft.

Al vrij snel begin je steeds meer je leven te leven zoals het hoort! Je moet dit en je moet dat en voor je het weet begin je in je tiener leeftijd met jezelf beperkingen opleggen. Vanaf 1991 ben ik ondernemer, heb van autotransport en logistiek naar financiele dienstverlening naar start-ups stappen gemaakt.

Zonder dat ik mij echt bewust was liep mijn energieniveau langzaam leeg totdat er een burn-out om de hoek kwam zetten, bam recht in mijn gezicht.

Rond 2006 kwam er een kentering in mijn leven, er werden zaken duidelijker ik wilde meer in vrijheid leven en me niet zo laten meeslepen met de waan van alle dag, wat was dat moeilijk om te doen, poef!!

Uiteindelijk is de ommezwaai gemaakt en ben ik mijzelf meer gaan orienteren op de zinsgeving van het leven, opleidingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, NLP trainer geworden en geproefd van MindFulness.

Ook in mijn bedrijven telkens weer nieuwe trainingen en coaching toegepast om mijn medewerkers gelukkiger te maken in hun werk maar ook in hun prive-leven. Vanaf 2014 de richting gekozen van coach en trainer en haal ik mijn voldoening uit het inspireren en enthousiasmeren van managers, directeuren, MKB-ers en eigenlijk iedereen die open staat voor verandering.