Ons team.

Ja je leest het goed, een team van mensen. Mijn vrouw Angela heeft haar eigen MindFulness trainingen en daar is ze echt heel goed in. Nou zal elke man dat zeggen over zijn vrouw denk ik maar ik meen het wel, zij weet als geen ander ‘met de voetjes op de grond’ heel goed een deelnemer aan te voelen en gezamenlijk op zoek te gaan naar oplossingen.

24 trainingen

elk jaar weer

150+ deelnemers

nemen deel aan onze trainingen

Zelf ben ik in het trainingen gebeuren ingerold door mijn vrouw. Natuurlijk had ik vroeger op de ‘zaak’ wel het een en ander gedaan maar dat was dan meer als ondernemer richting medewerkers.

Nu wil ik graag mijn opgedane vaardigheden en kennis aanwenden voor anderen die met een hulpvraag zitten. Doordat ik veel kennis op het ondernemersvlak heb is het voor mij eenvoudiger om beide kanten van de ‘bekende’ tafel te zien en hierdoor mijn coachingsvaardigheden aanwenden voor jou persoonlijke probleem of vraag.

Angela

Trainer – MindFul Genieten

  • MBCL Categorie A Compassie trainer
  • Gecertificeerd categorie 1 MindFulness trainer
  • LightWorker

Wat kan ik voor je doen:
Als gecertificeerde Categorie A MindFulness trainer en Compassie trainer kan ik mensen meer in het hier en nu brengen. Zonder zweverig te zijn maar met beide benen op de grond blijven staan dat kenmerkt mijn trainings aanpak.

Edwin

Trainer – MindMotivations

  • ACT coach
  • Mental coach
  • NLP

Wat kan ik voor je doen:
Mijn duurste opleiding die ik voor jou kan gebruiken is mijn leven, 30 jaar ondernemerschap heeft mij veel gebracht op diverse vlakken. Daarnaast ben ik ACT (Acceptance Commitment Therapy) coach, Mental coach en ben opgeleid voor NLP (Neuro Linguistisch Programmeren).

Wil je eens kennismaken met ons?

Meer kleur in je leven, meer genieten van de dagelijkse dingen, meer willen i.p.v. moeten. Lijkt dat je wat dan nodig ik je graag uit om met ons te sparren, reflecteren of een training te volgen.